De eerste jobdays 100% gefocust op Transport & Logistiek komen naar België

 

De eerste jobdays 100% gefocust op Transport & Logistiek komen naar België

TL Hub by TransportMedia zal zich in 2019 focussen op de organisatie van vier grote transport en logistieke jobbeurzen!

In samenwerking met gespecialiseerde partners zullen er jobbeurzen georganiseerd worden waar kandidaten rechtstreeks in contact zullen gebracht worden met bedrijven. De eerste twee jobbeurzen zijn reeds bekend en zullen plaatsvinden in het kader van Best of Wallonia te Namen en gedurende de Transport en Logistieke beurs in Antwerpen. Daarnaast worden mogelijkheden in Brussel en West-Vlaanderen ook bekeken.

Jobday @ Best of Wallonia (Namen, 28/05/2019)

Op 28/05/2019 vindt de eerste editie van “Best of Wallonia, Transport & Logistics” in Namur Expo plaats. Dit evenement verbindt regio’s exposanten en klanten uit de transport en logistieke sector. De unieke en toonaangevende beurs zal zo’n 60 standhouders en 1.200 bezoekers aantrekken die elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen kader om te netwerken rond de bar die het middelpunt van het event vormt.

TL Hub organiseert hier in samenwerking met TransportMedia en Easyfairs de TL Hub Jobday: een unieke gelegenheid waar ondernemingen rechtstreeks in contact gebracht zullen worden met werkzoekenden, studenten en mensen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Uren jobday: 10u00 – 15u00

Concept: speeddating

Doelpubliek: arbeiders, chauffeurs, studenten, bedienden en kaderleden

Tarief: 1.950 euro (1.250 euro voor exposanten van Best of Wallonia)

Meer info: sales@tl-hub.be

Jobday @ Transport & Logistics (Antwerpen, 19/10/2019)

Van 15 tot 17 oktober vindt Transport & Logistics plaats in Antwerp Expo. Gedurende 3 dagen zal hét forum voor elke professional actief in volgende sectoren: transport, logistiek, distributie, opslag & behandeling van goederen, datacommunicatie en software plaatsvinden. Het event met meer dan 300 exposanten en 10.000 bezoekers biedt een waaier van conferenties en lezingen, maar ook een innovatieve jobcorneraan.

Meer info over de jobcorner zal binnenkort gecommuniceerd worden.